Fyzioterapie pro hemofiliky : instruktážní brožura s vybranými cviky vhodnými pro pacienty s hemofilií - Katzerová, Marie; Blatný, Jan; Čermáková, Zuzana; Kašpárek, Richard (Český svaz hemofiliků, z.s., 2018)
Brožura obsahuje cviky vhodné pro pacienty s hemofilií.
Keywords: cvičení; rehabilitační a fyzikální medicína; Hemophilia A; Exercise Therapy; hemofilie B; Exercise; Hemophilia B; techniky cvičení a pohybu; terapie cvičením; Exercise Movement Techniques; hematologie a transfuzní lékařství; hemofilie A