Moje děti, tvoje děti, naše šťastná rodina - Krůtová, Kateřina; Kyselá, Iva; Novotná, Karolína (Grada Publishing, a.s, 2019)
Kniha vás provede vztahy a komunikací v tzv. komponovaných rodinách - v těch, které jsou poskládané z částí rodin předchozích.
Keywords: Family Relations; Family; Child; rodičovství; psychologie, klinická psychologie; rodina; výchova dítěte; dítě; Child Rearing; Parenting; rodinné vztahy