Eutanazie - pro a proti - Ptáček, Radek; Bartůněk, Petr (Mladá fronta, 2019)
Monografie, která diskutuje problematiku eutanazie, asistované smrti a dalších jevů v komplexních souvislostech.
Edice celoživotního vzdělávání ČLK
Keywords: bioetická témata; právo na smrt; Euthanasia; Bioethical Issues; etika, bioetika, lékařská etika; eutanazie; Right to Die