Teorie a terapie neuróz : úvod do logoterapie a existenciální analýzy - Frankl, Viktor Emil; Balcar, Karel (Portál, 2019)
Kniha je lékařským zpracováním problematiky logoterapeutického přístupu k diagnostice a léčbě duševních a psychosomatických onemocnění.
Keywords: Psychotherapy; neurotické poruchy; Neurotic Disorders; logoterapie; Existentialism; psychoterapie; existencialismus