Zhoubné nádory v seniorském věku : obecné informace pro pacienty - Aschermannová, Alexandra (Liga proti rakovině Praha z.s, 2019)
Publikace se zabývá diagnostikou nádorů, jejich léčbou a následnou péčí o geriatrického pacienta.
Keywords: nádory; Aged; geriatrie; onkologie; senioři; Neoplasms