Malabsorpční syndrom : sborník přednášek : Praha, Modrá posluchárna, karolinum, 31. 10. 2002 - Lukáš, Milan; Bortlík, Martin (Nakladatelství Vesmír, 2002)
Soubor přednášek se věnuje problematice malabsorpčního syndromu.
Keywords: vnitřní lékařství; malabsorpční syndromy; Malabsorption Syndromes