Samovyšetření prsní žlázy - Daneš, Jan; Sehr, Luděk (Všeobecná zdravotní pojišťovna České republiky, 2015)
Brožura se zabývá samovyšetřením prsní žlázy. Obsahuje praktický ilustrativní návod.
Keywords: samovyšetření prsu; nádory prsu; Breast Neoplasms; Breast Self-Examination; onkologie; gynekologie a porodnictví