Útěcha z gynekologie - Čepický, Pavel (Dybbuk, 2019)
Český gynekolog a porodník představuje populárně-naučnou formou minulost, současnost a budoucnost gynekologie a porodnictví. Vychází z české praxe, ale zmiňuje ji v souvislosti se světovými trendy. Nevyhýbá se ani ožehavým tématům, konfrontuje alternativní postupy s přístupy vědecké medicíny. Vše podkládá konkrétními příklady.
Keywords: Postmodernism; gynekologie a porodnictví; Obstetrics; gynekologie; Gynecology; porodnictví; postmodernismus