Klinická dermatovenerologie - Třešňák Hercogová, Jana (Mladá fronta, 2019)
Publikace se zabývá vývojem, genetikou, strukturou a vyšetřením kůže, chorobami kůže a sliznic, nemocemi přechodových sliznic, nemocemi kožních adnex, dermatózami ze zevního prostředí, pruritem a psychodermatózami, chronologickými kožními změnami a nádory.
Keywords: dermatologie; Pruritus; Skin Neoplasms; pruritus; Venereology; nádory kůže; kožní nemoci; dermatovenerologie; Skin Diseases; Dermatology; venerologie