Robert Koch : román velkého života - Unger, Hellmuth (E. Beaufort, 1940)
Kniha obsahuje románové zpracování života lékaře Roberta Kocha.
Knihovna Plutarchos. Řada II. ; svazek pátý
Keywords: Medicine; Physicians; lékařství; lékaři