Praktika z vojenské epidemiologie : (technika odběru a zasílání infekčního materiálu na ikrobiologické vyšetření) - Erichleb, Miloš; Chlup, Jaromír; Kyntera, František; Měrka, Vladimír; Špliňo, Miroslav (Vojenský lékařský výzkumný a doškolovací ústav JEP v Hradci Králové, 1967)
Publikace se zabývá problematikou vojenské epidemiologie a techniky odběru a zasílání infekčního materiálu na mikrobiologické vyšetření.
Učební texty Vojenského lékařského výzkumného a doškolovacího ústavu JEP v Hradci Králové ; Svazek 73
Keywords: vojenské lékařství; Military Medicine; Epidemiology; epidemiologie