50 nejlepších zabijáků kalorií : urychlovače látkové výměny od A do Z - Baumbach, Irina; Müller, Sven-David; Řežábek, Rudolf (Euromedia Group, 2019)
Publikace se zabývá problematikou, jak se zdravou stravou zbavit nadbytečných kalorií.
Esence
Keywords: potravní doplňky; Dietary Supplements; zdravá strava; Diet, Healthy; redukční dieta; fyziologie výživy; nutriční terapie, dietoterapie a výživa; Nutritional Physiological Phenomena; Diet, Reducing