Štěstí od pasu dolů : doktor Sex radí mužům i ženám - Gralla, Oliver; Pondělíček, Jiří (Euromedia, 2018)
Rady, jak vyřešit problémy, které postihují mužské reprodukční ústrojí. Pozornost je věnována rovněž ženské urologii.
Esence
Keywords: gynekologie; sexuologie; gynekologie a porodnictví; Gynecology; Erectile Dysfunction; erektilní dysfunkce; Andrology; Penis; Prostate; penis; andrologie; prostata