Terapie tmou : katamnestická studie - Kupka, Martin; Malůš, Marek; Charvát, Miroslav (Univerzita Palackého v Olomouci, 2019)
Kniha shrnuje výsledky kvalitativní analýzy katamnestického materiálu jednotlivých probandů, kteří podstoupili zkušenost s omezenou zevní stimulací ve variantě blížící se Chamber REST, která je v ČR označována jako terapie tmou. Nakladatelská anotace. Kráceno
Monografie
Keywords: terapie tmou; sebepojetí; následné studie; Darkness; Follow-Up Studies; komplementární terapie; Complementary Therapies; tma; spirituální terapie; psychoterapie; Self Concept; alternativní lékařství; Spiritual Therapies