První pomoc pro děti : i ty můžeš zachránit lidský život! - Nižnanská, Barbara; Pleskot, Robert; Schnablová, Kristýna; Fibrich, Lukáš (Fragment, 2019)
Leták určený pro děti seznamuje se správným chováním v případech náhlých příhod a úrazů.
Keywords: First Aid; první pomoc; Accidents; Emergency Treatment; terapie náhlých příhod; úrazy a nehody; zdravotní výchova