Bolest břicha - Lukáš, Karel; Hoch, Jiří; Nevoral, Jiří (Mladá fronta, 2019)
Kniha je strukturována do několika částí, v obecném úseku je zařazena anatomie, patofyziologie a propedeutické vyšetření. Ve speciální části se k diferenciální diagnostice bolesti břicha vyjadřují internisté, gastroenterologové, pediatr, infektolog, gynekolog, urolog, kardiolog, angiolog, neurolog, gerontolog, onkolog, intenzivista a kniha graduje kapitolou chirurgickou, na které se podílí i dětský chirurg. Nakladatelská anotace. Kráceno
Edice postgraduální medicíny
Keywords: vnitřní lékařství; Abdominal Pain; bolesti břicha; Diagnosis, Differential; Internal Medicine; diferenciální diagnóza