Příručka topografické pitvy - Fiala, Pavel; Valenta, Jiří (Karolinum, 2019)
Skripta předpokládají teoretické znalosti, a proto základní anatomické údaje, známé již ze systematické anatomie, jsou stručně uváděny jen u některých krajin. Schematické obrázky mají jednak charakter návodu k preparaci (kožní řezy, rozstřižení srdce apod.), jednak ukazují obsah krajin zobrazených z běžně užívaného přístupu. Nakladatelská anotace. Kráceno
Učební texty Univerzity Karlovy
Keywords: Autopsy; anatomie; anatomie topografická; Anatomy; disekce; pitva; Anatomy, Regional; Dissection