Chutně při chronické zácpě : léčba stravou : s údaji o kalorické hodnotě - Müller, Sven-David; Kurka, Tomáš (Euromedia Group, 2019)
Kniha uvádí postupy, které problémy se zácpou rychle vyřeší. Sven-David Müller, odborník na výživu, po teoretické části uvádí recepty na pokrmy, které přispějí k řešení problému a navíc jsou i chutné.
Esence
Keywords: nutriční terapie, dietoterapie a výživa; Nutrition Therapy; Constipation; Diet Therapy; nutriční terapie; dietoterapie; zácpa