Jídlo a proměna : symbolika jídla ve snech, pohádkách a mýtech - Jackson, Eve; Stavová, Věra (Alpha book, 2019)
Kniha vznikla jednak díky zájmu autorky o široké téma významu jídla, ale také díky jejím zkušenostem z psychoterapeutické praxe, v níž se setkává s paradoxním utrpením z nadbytku. Nakladatelská anotace. Kráceno
Fenix
Keywords: Nutritional Physiological Phenomena; Mythology; symbolismus; Dreams; Symbolism; sny; Food; mytologie; fyziologie výživy; psychologie, klinická psychologie; potraviny; nutriční terapie, dietoterapie a výživa