Jde to i bez mléka a vajec - Lamschová, Petra; Havlíček, Petr; Lamschová, Petra (Mladá fronta, 2017)
Výživový specialista Petr Havlíček a šéfredaktorka Diety Petra Lamschová se v knize zaměřují na zdravý životní styl a zdravé jídlo, konkrétně na jídelníček bez mléka a bez vajec.
Keywords: jídelníček; zdravá strava; Menu Planning; Food Intolerance; potravinová alergie; Egg Hypersensitivity; Milk Hypersensitivity; Diet, Healthy; alergie na vejce; potravinová intolerance; alergie na mléko; Food Hypersensitivity; nutriční terapie, dietoterapie a výživa