Obavy a přání trans lidí : výsledná zpráva z výzkumu realizovaného spolkem Trans*parent v roce 2018 - Pavlica, Karel; Heumann, Viktor; Kučera, Charlie (Transparent, z.s, 2019)
Výzkumná zpráva, kterou Trans*parent vypracoval s podporou ILGA Europe, je v ČR výjimečná tím, že dává slovo samotným trans (transgender a nebinárním) lidem.
Keywords: sexuologie; sociologie; Transgender Persons; sexuální chování; transgender osoby; Sexual Behavior; Transsexualism; transsexualismus