Úvod do kombinované antiretrovirové léčby - Collins, Simon; Kůrka, Zdeněk (pro Českou společnost AIDS pomoc, z.s. vydalo Centrum pro komunitní práci, 2018)
Tato příručka je určena pro každého, kdo se zajímá o léčbu HIV. Je však především určena pro HIV pozitivní osoby, aby měly pocit větší kontroly nad touto součástí jejich života. Příručka je vhodná jak pro ty, kteří hodlají s anti-HIV léčbou začít, tak pro lidi, kteří již tuto léčbu podstupují.
Keywords: HIV infekce; farmacie a farmakologie; kombinovaná farmakoterapie; antiretrovirové látky; Anti-Retroviral Agents; Drug Therapy, Combination; Acquired Immunodeficiency Syndrome; AIDS; HIV Infections