Mikroskopické houby na poštovních známkách - Nováková, Alena (Středisko společných činností AV ČR, v.v.i, 2019)
Publikace z Mikrobiologického ústavu AV ČR, v. v. i., přináší přehled dosud vydaných známek s tematikou mikroskpických hub.
Pro všední den, ISSN 2464-6245 90.
Keywords: Fungi; filatelie; houby; humanitní vědy a umění; Philately