Precizní medicína v onkologii - Slabý, Ondřej; Štěrba, Jaroslav; Petruželka, Luboš; Martinčeková, Alexandra; Kozáková, Šárka; Valík, Dalibor; Špaček, Jan; Bednaříková, Markéta (Roche, 2019)
Publikace se zabývá technologií genomového sekvenování pro účely precizní onkologie, inovativními klinickými designy a personalizovanou medicínou v dětské onkologii, gynekologickými zhoubnými nádory a perspektivami využití precizované medicíny v rámci personalizované specifické terapie onkologických pacientů.
Keywords: onkologie; nádory; Neoplasms