Knihovna a tiskárna pro nevidomé Karla Emanuela Macana - Knihovna a tiskárna pro nevidomé K.E. Macana (Praha, Česko) (Knihovna a tiskárna pro nevidomé, 2018)
Leták se zabývá historií a posláním knihovny a tiskárny pro nevidomé K. E. Macana.
Keywords: knihovní věda; Library Science; Libraries; knihovny; knihovnictví, informační věda a muzeologie; Persons with Visual Disabilities; zrakově postižení