Příběh psychologie : od duchů k psychoterapii: naše mysl v průběhu věků - Rooney, Anne; Micka, Daniel (Dobrovský, 2018)
Kniha mapuje komplexní vývoj psychologie a v této souvislosti seznamuje s významnými mysliteli a psychology i jejich teoriemi. Vedle psychologické linky si všímá také hlediska filozofického, antropologického, sociologického či lékařského.
Knihy Omega
Keywords: psychologie; psychologie, klinická psychologie; Psychology