Dětská anestezie - Mixa, Vladimír (Mladá fronta, 2019)
Kolektiv autorů, vesměs anesteziologů z předních českých a moravských pracovišť zabývajících se péčí o dětské pacienty, připravil knihu, která si klade za cíl poskytnout přehledné shrnutí problematiky týkající se dětské anestezie. Publikace je určena nejen lékařům anesteziologům, ale též široké skupině studentů a nelékařského zdravotnického personálu. Nakladatelská anotace
Aeskulap
Keywords: Child; dítě; pediatrie; anesteziologie a intenzivní lékařství; anestezie; Anesthesia