Současnost a perspektiva sociální péče ve společnosti 21. století : sborník z konference (Město Litomyšl, 2007)
Sborník prací přednesených na konferenci, která se zaměřila na sociální péči a práci v Česku v současnosti. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: sociální práce; Social Welfare; Czech Republic; sociální péče; zdravotnické služby; sociologie; Social Work; Health Services; Česká republika