Druhý evropský průzkum podniků na téma nových a vznikajících rizik (ESENER-2) : studie (Úřad pro publikace Evropské unie, 2015)
Publikace se zabývá obecným přístupem podniku k řízení BOZP, tím, jak se přistupuje k oblasti psychosociálních rizik, hlavními hnacími sílami a překážkami pro řízení BOZP a způsobem, jak se v praxi pracovníci podílejí na řízení BOZP.
Keywords: hygiena práce; Occupational Medicine; Occupational Health; pracovní lékařství