Jak Česká republika pomáhá : studie o zahraniční rozvojové spolupráci České republiky za rok 2007 - Sládková, Zuzana (FoRS-České fórum pro rozvojovou spolupráci, 2008)
Studie si klade za cíl shrnout dosavadní vývoj zahraniční rozvojové spolupráce ČR do roku 2007 a pokusit se analyzovat efektivnost jejího využití.
Keywords: Cost Allocation; Politics; International Cooperation; Česká republika; mezinárodní spolupráce; politika; alokace nákladů; Czech Republic; politologie, politika, zdravotní politika