ZSHK'70 : zdravotnická škola Hradec Králové : 2009-2019 (Vyšší odborná škola zdravotnická a Střední zdravotnická škola, 2019)
Publikace podrobně informuje o zdravotnické škole v Hradci Králové. Podává přehled oborů, které se na škole studují a aktuální stav zaměstnanců.Popisuje domov mládeže určený pro studenty školy. Obsahuje výčet projektů do kterých se škola zapojila.
Keywords: Schools, Health Occupations; Hradec Králové (Česko); výchova a vzdělávání pracovníků ve zdravotnictví; školy zdravotnické; Czech Republic; Česká republika