Nezaměstnanost absolventů škol se středním a vyšším odborným vzděláním - 2019 - Vojtěch, Jiří (Národní ústav pro vzdělávání, 2019)
Zpráva z výzkumu o čersvých absolventech se středním či vyšším vzděláním, uchazečích o zaměstnání. Data jsou aktuální k dubnu 2019. Informuje o nezaměstnanosti v rámci kategorií vzdělání a v rámci oborů, o uplatnění absolventů škol.
Keywords: Schools; Česká republika; práce; Education, Professional; pracovní síly; průzkumy a dotazníky; Work; sociologie; Surveys and Questionnaires; Workforce; Czech Republic; vzdělávání odborné; Unemployment; školy; nezaměstnanost