Zlatý standard péče o pacienty s DMD/BMD (Parent Project, 2007)
Informační publikace o Duchennově a Beckerově svalové dystrofii určená rodičům a všem, kteří o nemocné děti pečují.
Keywords: pediatrie; neurologie; Muscular Dystrophy, Duchenne; Duchennova muskulární dystrofie