Onemocnění skeletu u dětí - Lebl, Jan; Šumník, Zdeněk; Souček, Ondřej; Malcová, Hana; Maratová, Klára; Plešková, Jana; Průhová, Štěpánka; Štulík, Jan; Wagenknecht, Lukáš (Galén, 2019)
Sborník se věnuje patologii dětského skeletu pohledem specialistů několika lékařských oborů. Příčinami a terapii osteoporózy v dětském věku, rehabilitací dětí s osteogenesis imperfecta. diagnózou multifokální osteomyelitidy.
Motolské pediatrické semináře ; 4
Keywords: Osteomyelitis; osteogenesis imperfecta; Bone Diseases; Pediatrics; Osteogenesis Imperfecta; Osteoporosis; ortopedie; osteoporóza; pediatrie; osteomyelitida; nemoci kostí