Ošetřovatelství v nefrologii - Haluzíková, Jana; Kupčíková Břegová, Bohdana (Grada Publishing, 2019)
Kniha poskytuje ucelené informace o ošetřovatelské péči u pacientů s diagnózou selhání ledvin. Publikace je určena studentům zdravotnických oborů ve vysokoškolském programu, v postgraduálním studiu a nelékařským zdravotnickým pracovníkům.
Sestra
Keywords: kvalita života; dialýza ledvin; Kidney Transplantation; renální insuficience; transplantace ledvin; Renal Insufficiency; Quality of Life; nefrologie; ošetřovatelství; Renal Dialysis