110 fólií k výuce biologie a somatologie : demonstrační pomůcka pro vyučování biologie, anatomie, fyziologie, histologie a základů patologie - Schäffler, Arne; Schmidt, Sabine; Raichle, Gerda; Rokyta, Richard; Rokytová, Věra (Scientia medica, 1996)
Demonstrační pomůcka pro výuku biologie, anatomie, histologie a základů patologie. Obsahuje plastické fólie s ilustracemi lidského těla a jeho orgánů.
Keywords: histologie; Histology; Physiology; fyziologie; anatomie; Anatomy