Dětská otorinolaryngologie - Šlapák, Ivo; Urík, Milan (Mladá fronta, 2019)
V knize jsou přehledně seřazené aktuální informace, poznatky, i zkušenosti týkající se chorob a vývojových vad v oblasti ucha, nosu a paranazálních dutin, hltanu, hrtanu a měkkých tkání krku a rovněž poruch hlasu i řeči, a to jak z hlediska jejich etiopatogeneze, diagnostiky a diferenciální diagnostiky, tak i moderních léčebných postupů.
Aeskulap
Keywords: otorinolaryngologie; Pathological Conditions, Signs and Symptoms; Voice; patologické stavy, příznaky a symptomy; otorinolaryngologické nádory; pediatrie; otorinolaryngologické nemoci; Otorhinolaryngologic Neoplasms; Otorhinolaryngologic Diseases; hlas