Zákon o náhrade za bolesť a o náhrade za sťaženie spoločenského uplatnenia : komentár - Volčko, Vladimír; Pázmány, Tomáš; Tomková, Katarína; Volčková, Lucia (W'olters Kluwer SR, 2019)
Publikace poskytuje sumarizaci praktických zkušeností autorů, jak u soudu uplatnit nároky na náhradu za bolest a náhradu za ztížení společenského uplatnění, a upozornit jaká jsou úskalí právní úpravy. Kniha je určena akademické obci, praktikujícím právníkům, lékařům a znalcům zpracovávajícím lékařské a znalecké posudky.
Komentáre Wolters Kluwer
Keywords: úrazy a nehody; Slovenská republika; občanská práva; Civil Rights; Slovakia; náhrada škody; ztížení společenského uplatnění; Accidents; právo, zákonodárství