Vyhořet může každý : příběhy a úvahy o syndromu postihujícím lidi (nejen) současných generací - Honzák, Radkin; Cibulka, Aleš; Pilátová, Agáta; Chalupová, Sabina (Vyšehrad, 2019)
Syndrom vyhoření dokazuje, že pracovitost není jen ctnost. Práci na 150 % nikdo neocení. Moderátor Aleš Cibulka, mezzosopranistka Dagmar Pecková a sportovní reprezentantka Olga Šípková otevřeně přiznávají, jak je maximální nasazení přivedlo do pekel. Téma po odborné stránce zpracovali MUDr. Radkin Honzák a publicistka Agáta Pilátová. Poučte se z chyb druhých pokud chcete hořet, a ne vyhasnout. Knihovny.cz. Kráceno
Destigma
Keywords: Psychotherapy; Burnout, Professional; profesionální vyhoření; Stress, Psychological; psychoterapie; Emotions; emoce; duševní zdraví; Mental Health; psychiatrie; psychický stres