Holky to někdy nemaj lehký - Honzák, Radkin; Večeřová-Procházková, Alena; Mandausová, Klára (Mladá fronta, 2019)
Deset příběhů. Deset žen, kterým se v životě objevily různě velké překážky, se kterými se snažily bojovat. Příběhy jsou doplněny komentářem psychiatričky Aleny Vránové Procházkové. Kniha je doplněna rozhovory s psychiatrem Radkinem Honzákem, který prozrazuje mnoho dalších informací o lásce, vztazích, výchově a o všem, s čím se každý den setkáváme a zápolíme.
Keywords: interpersonální vztahy; emoce; Interpersonal Relations; psychiatrie; Women; Mental Disorders; duševní poruchy; Emotions; psychický stres; ženy; Stress, Psychological