Významní architekti a stavitelé na Malostranském hřbitově : památky Malostranského hřbitova - Lehnerová, Alena; Bukačová, Irena; Bastl, Ondřej; Černý, Martin; Štěpánek, Jan; Jiroudková, Marta; Krkoška, Josef (Spolek Malostranský hřbitov, 2018)
Brožura se zabývá významnými osobnostmi architektury a stavitelství, které jsou pohřbeny na Malostranském hřbitově v Praze.
Keywords: humanitní vědy a umění; významné osobnosti; hřbitovy; architektura; stavitelé; architekti; Famous Persons; Architecture; Cemeteries; technika