Psychomotorika pro tebe - Blahutková, Marie; Küchelová, Zuzana; Nadolska, Anna; Sližik, Miroslav (Akademické nakladatelství CERM,., Brno, 2017)
Kniha je plná psychomotorických aktivit, které lze využít nejen ve škole a v dětských zájmových organizacích, ale i u adolescentů nebo dospělé populace. V popisu každé hry jsou uvedeny obměny aktivity a poznámky, které mohou být prospěšné u individuálního přístupu k řešení činnosti nebo u skupinové práce při psychomotorických aktivitách.
Keywords: pohybová aktivita; pedagogika; Motor Activity; psychomotorický výkon; Psychomotor Performance; hra a hračky; Play and Playthings; zdravotní výchova