Vybrané kapitoly z epidemiologie 2 - Matoušková, Ivanka; Horáková, Dagmar; Vlčková, Jana; Holý, Ondřej (Univerzita Palackého v Olomouci, 2019)
Publikace obsahuje informace o epidemiologii infekčních a parazitárních nemocí a o nebezpečí bioterorismu. Určeno pro studenty lékařských fakult.
Keywords: Communicable Diseases; parazitární nemoci; Bioterrorism; Parasitic Diseases; bioterorismus; infekční nemoci; epidemiologie