Náš svět : život obyvatel ústavů sociální péče očima fotografů a výtvarné práce klientů speciálních zařízení - Kráčmar, Jaroslav; Šperl, Daniel (Občanské sdružení Ecce Homo, 1998)
Publikace přináší fotografické výpovědi o lidech se zdravotním postižením v ústavech sociální péče; jejich každodenní život. Jedná se o fotografie studentů Akademie múzických umění v Praze a o výtvarné práce zdravotně postižených.
Keywords: Life Style; životní styl; Persons with Disabilities; ošetřovatelství; sociální péče; ústavy pro duševně nemocné; malířství; Social Welfare; Paintings; postižení; humanitní vědy a umění; Hospitals, Psychiatric