Ošetřovatelská dokumentace - Vašátková, Ivana (Nucleus HK, 2005)
Publikace informuje o ošetřovatelské dokumentaci. Určeno pro zdravotnická zařízení k tvorbě a zavádění dokumentace. V přílohách jsou uvedeny jednotlivé složky ošetřovatelské dokumentace určené pro nemocniční zařízení, z oblasti domácí péče, a zdravotnická dokumentace pro sociální zařízení.
Ošetřovatelství
Keywords: ošetřovatelství; chorobopisy; ošetřovatelské zhodnocení; Česká republika; záznamy jako téma; Forms and Records Control; Czech Republic; Documentation; Records; Medical Records; dokumentace; Nursing Records; ošetřovatelská péče; management, organizace a řízení zdravotnictví; Nursing Care; Nursing Assessment; formuláře a záznamy - kontrola a vedení; ošetřovatelské záznamy