Diabezita : diabetes a obezita - nerozlučné dvojičky - Fábryová, Ľubomíra; Holéczy, Pavol (Facta Medica, 2019)
Odborná lékařská publikace se věnuje často paralelně se vyskytujícím nemocem - obezitě a diabetu mellitu 2. typu. Obsahuje informace o jejich prevenci a léčbě, léčbě dalších přidružených onemocnění prostřednictvím multidisciplinárního přístupu.
Keywords: Diabetes Mellitus, Type 2; diabetologie; Comorbidity; rizikové faktory; komorbidita; Obesity; Risk Factors; obezitologie; diabetes mellitus 2. typu; obezita