Technika oscilopolarografických měření - Kalvoda, Robert; Heyrovský, Jaroslav (SNTL - Nakladatelství technické literatury, 1963)
Oscilografická polarografie střídavým proudem je nové odvětví polarografie, vypracované J. Heyrovským. Podstatu metody a přístroje popisuje v první kapitole tato příručka. Následují příklady využití oscilopolarografické metody a praktické úlohy k měřením. Závěr pojednává o údržbě přístrojů a konstrukci některých pomocných elektrických obvodů.
Řada chemické literatury. Moderní metody v chemické laboratoři ; svazek 8
Keywords: oscilometrie; Polarography; Electrochemical Techniques; chemie, klinická chemie; Oscillometry; elektrochemické techniky; Electrochemistry; elektrochemie; polarografie