Problémy rozštěpů obličejových - Karfík, Václav (s.n, 1971)
Publikace vydaná k příležitosti 90. narozenin prof. Buriana představuje přehled dosavadní činnosti laboratoře vrozených vad ČSAV a dlouholetou tradici obličejové chirurgie i nás.
Keywords: Surgery, Plastic; Face; rozštěp patra; plastická chirurgie; Cleft Palate; obličej; rozštěp rtu; Cleft Lip