Modelové otázky z chemie pro přijímací zkoušky - Blanický, Petr; Pelouch, Václav (Nakladatelství Karolinum, 2019)
Soubor testových otázek z chemie, který je určen pro budoucí studenty lékařství i studenty bakalářských směrů na 2. lékařské fakultě Univerzity Karlovy.
Keywords: přijímací zkouška na vysokou školu; chemie, klinická chemie; biochemie; College Admission Test; anorganická chemie; Biochemistry; Chemistry, Organic; organická chemie; Chemistry, Inorganic