Strečink pro aktivní život : jednoduchá cvičení pro udržení pohyblivosti, životní energie a bezbolestného pohybu - Matthews, Jessica; Papazoglakis, Christian; Souček, René (Grada Publishing, 2019)
Kniha nabízí přístupné, ale účinné protahovací cviky, které uvolní ztuhlé partie těla, zlepší jeho ohebnost a uleví od nepohodlí a bolestí v kloubech.
Keywords: Muscle Stretching Exercises; tělovýchovné lékařství; techniky cvičení a pohybu; Exercise Movement Techniques; strečink